Budskap som (verkligen) sticker ut

Vi uppmärksammades nyligen för vår speciallösningar. Vi levererade affischer till reklampelare och busskurer med 3D-effekt runt om i de svenska städerna. Och 3D-effekterna gör att affischerna sticker ut från mängden, bokstavligen talat.

Olika lösningar för olika kunder

Storformatslösningar har tagits fram för flera olika kunder, bland annat eON, LEGO och Österrikes turistinformation.

För Österrikes turistinformation helfolierade vi en hel busskur med kampanjfilm, och lade över det ett skyddande laminatlager.

Affischen för eON trycktes på bakgrundsbelyst film med stansning så man kan se igenom, och sedan sattes det film på glaset. Kunden dekorerade busshållplatsen med julpynt och belysning, och vi tycker att resultatet blev oerhört fint.

Även för de leksugna barnen

För kampanjen trycktes även affischmaterial för att väcka de lite mindre själarna och de kreativa hjärnorna.

Till filmen ”Bamse” trycktes en affisch i eurostorlek i papper för två olika pelare: en i klart plexiglas och en i opalt plexiglas som är upplyst bakifrån.

För leksaksjätten LEGO trycktes en opalskiva som en ram som lyser. Därefter applicerades ett klart lager akrylglas i tjockleken 10 millimeter. Sedan lades tryck på i flera lager vilket skapade den mycket speciella 3D-effekten och till sist klipptes LEGO-figuren ut och sattes på för att fullända looken.

GigantPrint - Budskap som (verkligen) sticker ut
GigantPrint - Budskap som (verkligen) sticker ut
GigantPrint - Budskap som (verkligen) sticker ut
GigantPrint - Budskap som (verkligen) sticker ut

Relevanta kundcase