Ett allroundsamarbete med Trademax och Chillis

Trademax grundades 2008 med affärsidén att skapa färre mellanhänder så att slutanvändaren kan få kvalitetsmöbler till marknadens bästa priser.

Med stor framgång har Trademax skapat en fantastisk webbplats med över 240 000 produkter online.

Som tur är ger det också möjlighet att ha fysiska butiker så att konsumenterna kan se möbler och inredning fysiskt innan de beställer från webbplatsen. Varje år öppnas totalt ca 7 butiker i Sverige och Norge.

Chillis grundades 2002 och har idag 8 butiker i Sverige. Trademax och Chillis ingår båda i BGH Groupe, Nordens ledande e-handelsföretag för konsumenter.

Utomhus, inomhus och allt däremellan 

Vårt samarbete med Trademax och Chillis består av allt från fasaddekoration, butiksinredning av interiör- och exteriörskyltar, kampanjmaterial, beachflaggor, banderoller osv. Med vår kompletta marknadsföring och tjänster kan vi hantera allt från idé & koncept, layout, DTP & foto, produktion & tryck, kampanjförpackningar, lager och logistik.

Vi hjälper till med skisser av byggnaden samt idé och förslag på fasaddekoration inför ett slutgiltigt godkännande av uppdraget. Med vår mångåriga erfarenhet hjälper vi till med bestämmelserna i bygglagen, så vi säkerställer att de lösta uppgifterna efterlever alla krav.

GigantPrint - Ett allroundsamarbete med Trademax och Chillis
GigantPrint - Ett allroundsamarbete med Trademax och Chillis
GigantPrint - Ett allroundsamarbete med Trademax och Chillis

Relevanta kundcase