Ny marknadsföringsportal förenar Norden för Zoetis

Zoetis arbetar för att skapa en mer direkt dialog med sina kunder i de nordiska länderna. Zoetis är en global ledare inom djurhälsa specialiserad på husdjur och produktionsdjur och har valt en direkt försäljnings- och marknadsföringsmodell i de nordiska länderna Danmark, Finland, Norge och Sverige.

En heltäckande lösning

Rosendahls har i samarbete med Zoetis utvecklat en användarvänlig portal där allt marknadsföringsmaterial, orderhistorik och lagerstatus för hela Norden är samlat på ett enda ställe. Portalen är användarvänlig och fungerar som en liten webbutik där användarna kan se bilder på materialet och beställa det för leverans till en valfri adress, till exempel en veterinärklinik.

Lösningen gör det möjligt för Zoetis att lagra och distribuera material utan någon daglig drift. Allt lagras, packas och levereras direkt till säljare och kunder.

Jag upplever en stor trygghet i att de varor vi får från Rosendahls granskas och bedöms när de kommer till lagret. Mitt helhetsintryck av Rosendahls är att de är väldigt noggranna och omsorgsfulla i alla processer och uppdrag som de löser åt oss.
Pernille Hermansen
Marknadskoordinator på Zoetis Animal Health
GigantPrint - Ny marknadsföringsportal förenar Norden för Zoetis

Bland världens största

Zoetis har funnits i över 65 år och är med sina mer än 10 000 anställda ett av världens största djurhälsoföretag.

Deras produkter säljs i mer än 100 länder över hela världen och 2019 hade företaget en försäljning på mer än 6,3 miljarder dollar.

GigantPrint - Ny marknadsföringsportal förenar Norden för Zoetis
GigantPrint - Ny marknadsföringsportal förenar Norden för Zoetis

Relevanta kundcase