En värld av färger

På Trapholt kunde man fram till nyligen se utställningen Verner Panton – färger i en ny värld, där ordet gavs till Verner Panton och besökarna bjöds in i färgmästarens uttrycksfulla och okonventionella design. Utställningen visade fem decennier av ett färgstarkt designuniversum inom möbler, lampor och textilier samt sensuella miljöer och mycket, mycket mer.

I samband med utställningen och i samarbete med Lower East Design (Jørgen Smidstrup) och Trapholt tog vi fram den färgglada boken till utställningen.

GigantPrint - En värld av färger

En bok som utstrålar kvalitet

Boken producerades som ett trådbundet helband med ett tryckt och kascherat omslag limmat på 3 mm kartong med fram- och baksida. Dessutom fick boken en platt, tunn bokrygg och kapitälband för en extra snygg finish. Boken utstrålar kvalitet och passar perfekt in i utställningens värld.

Stort tack för trevligt bemötande vid tryckstart – och för en professionell hantering av hela processen! Resultatet är så fint! Alla tycker att boken är fantastisk – inte minst vi! Så tack till Stibo Complete för bra bemötande och det fina resultatet.
Vera Westergaard
Utställningsansvarig på Trapholt
GigantPrint - En värld av färger
GigantPrint - En värld av färger
GigantPrint - En värld av färger

Relevanta kundcase