Gastronomisk opplevelse forsterkes av bannere med karakter

Varje år arrangeras Cateringmesse Nord, och i år var inget undantag. Än en gång levererade Stibo Complete allt tryckt material på uppdrag av AB Catering.

Det stora evenemanget genomfördes även i år med stor tillfredsställelse hos såväl arrangörerna AB Catering och BC Catering som kunderna och alla besökare. Gigantium utgjorde ramarna, och tillsammans med kunden skulle vi hjälpa till att skapa själva upplevelsen. Det var därför väldigt viktigt för AB Catering att få banners av hög kvalitet som matchade resten av evenemangets uttryck.

GigantPrint - Gastronomisk opplevelse forsterkes av bannere med karakter
GigantPrint - Gastronomisk opplevelse forsterkes av bannere med karakter
GigantPrint - Gastronomisk opplevelse forsterkes av bannere med karakter
GigantPrint - Gastronomisk opplevelse forsterkes av bannere med karakter
”Vi är mycket nöjda med hur Stibo har genomfört olika element till utsmyckningen av Gigantium för Cateringmesse Nord 2024. De lyckades skapa precis den känsla som vi hade hoppats på. Stort beröm härifrån!”
Andreas Sondrup
Marketingchef AB Catering Aalborg

Navigering och upplevelser till Cateringmesse Nord

Att arrangera ett så stort evenemang som Cateringmesse Nord kräver bra wayfinding för besökarna. Materialet till evenemanget varierade från stora väggbanners på upp till 700 x 250 cm till banners i ljuslådor som omedelbart väckte uppmärksamhet med sin vackra ljuseffekt. På parkeringen visade flaggorna vägen, och de hölls utsträckta med en windtracker så att motivet hela tiden kunde läsas, oavsett väder och vind. Invändigt banade nästan 200 golvfolier vägen runt i Gigantium.

Evenemanget på temat ”Kärlek till ....” hölls onsdagen den 28 februari i Gigantium som en samlingspunkt för över 5 000 engagerade branschmänniskor. Det fanns gott om möjligheter att utforska ett veritabelt överflöd av gastronomiska dimensioner i mer än 170 montrar, där livsmedelsproducenter visade sina senaste kreationer och lät besökarna att smaka på himmelska delikatesser.
*Kärlek till ”foodservice”, ”fackfolk”, ”gott sällskap”, ”goda råvaror” och många fler.

”Stibo lyckades sätta ribban högt och bidrog i hög grad med att fullända mässans vackra uttryck.”
Mikkel G. Rossen
Marketingassistent

Relevanta kundcase