Pilgrims resa från festivalsmycken till internationellt smyckemärke

Sannolikheten för att någon har haft och fortfarande har ett Pilgrim-smycke i smyckeskrinet är onekligen mycket hög. I snart 40 år har Pilgrim nämligen mycket framgångsrikt levererat smycken till både den danska marknaden och utomlands.

Det familjeägda företaget startade sin resa 1983 drivet av passionen för musik och människor, och därför såldes de första smyckena främst på festivaler. Sedan dess har företaget och varumärket vuxit till ett internationellt smyckesmärke.

Stibo Complete har nöjet att producera och leverera allt POS-material till de många butikerna.

GigantPrint - Pilgrims resa från festivalsmycken till internationellt smyckemärke

Kreativt och genomarbetat POS-material

De många POS-kampanjerna spänner över både wholesale- och retail-butikerna och vi hjälper därför till med många olika lösningar och även med kreativa idéer.

Till aluminiumramarna som hänger på väggarna i butikerna har vi tagit fram tygbanners – både med och utan ljus. På diskar och skyltväggar ansvarar vi för att trycka nya prisskyltar och kampanjmaterial som sätts in i de befintliga systemen. Utöver det står vi också för tryckjobb som foliekampanjer för fönster och diskar, skyltar med upphängningsbeslag och mycket mer.

Faktum är att du inte kan gå in i en Pilgrim-butik utan att se POS-material som vi har producerat och levererat.

En virtuell titt i en Pilgrim-butik

Vill du se några av de lösningar vi hjälper Pilgrim med? Ta en virtuell titt i en Pilgrim-butik och klicka dig runt på bilden nedan.

Relevanta kundcase