Tidskriftsgalan 2018

Den 7 november 2018 arrangerades Tidskriftsdagen på Cirkus i Stockholm. Seminarium, keynote-föreläsningar och paneldebatter följdes av Tidskriftsgalan med utdelningen av Tidskriftspriset i en mängd olika kategorier.

Tidskriftspriset verkar för en hög kvalitet inom tidskriftsbranschen genom att premiera goda förebilder och nyskapande insatser. Nominerade och vinnare av Tidskriftspriset tas fram av ett antal jurygrupper med erfarna personer från mediebranschen.

Hela tre av Stibo Completes kunder tog hem priser på Tidsskriftsgalan i år, vilket vi är väldigt stolta över. Se juryns motivering till de tre pristagarna för Hundsport, Focus och Kommunalarbetaren.

Vilken resa. I design, i journalistik och i tid. Från 70-tal till 2000-tal. Från rapportering till reportage. Här ges berättandet plats och relationerna sätts i fokus. Välkommen till hundägarens nya bästa vän.
ÅRETS OMGÖRNING
Hundsport
GigantPrint - Tidskriftsgalan 2018
Med ett fräckt men ändå enkelt grepp tar omslaget läsarens fulla uppmärksamhet. En självklar men också utmanande bild som med en blodfull rubrik hamnar mitt i prick och lyfter ett hett och känsligt ämne.
ÅRETS OMSLAG
Fokus nr 19 2018
GigantPrint - Tidskriftsgalan 2018
Ett grepp som vinner på stark redaktionell kvalitet och ovanligt finstämda berättelser som i sin enkla form lyser så mycket starkare. Effektfullt, smart och viktigt. Och om de nu inte ”får det på banken”, så får de i alla fall första pris på Tidskriftsgalan. Årets grepp går till Kommunalarbetaren för novellsamlingen ”Det här får de inte på banken”.
ÅRETS GREPP
Kommunalarbetaren. För novellsamlingen ”Det här får de inte på banken”.

Relevanta kundcase